Home Boekentips 10 must-reads die je wilt lezen tijdens deze koude dagen

10 must-reads die je wilt lezen tijdens deze koude dagen

Door Redactie

Het is koud en het regent: de herfst is weer begonnen! Een goede reden om je terug te trekken met een goed boek. Pak een heerlijk kopje thee erbij en laat je inspireren door de boekentips van de redactie.

1.  Weg van de pijn van Saskia de Bruin

Veel mensen lijden aan chronische en vaak onverklaarbare pijn. Velen gaan langs bij doktoren maar komen niet verder. Al snel volgt dan het alternatieve circuit. Wanneer beide niet blijken te werken eindigt de zoektocht vaak bij berusting. In ‘Weg van de pijn, de mind-body connectie herstellen om onbegrepen pijnklachten op te lossen’ laat Saskia de Bruin zien dat wanneer je aan de slag gaat met jezelf en psychische pijn uit het verleden opruimt, genezing het gevolg kan zijn.

Bestel jouw exemplaar voor € 20,- in onze webshop Boekenwereld.com met gratis verzending.


2. Waarom de Chinezen de tijd mee hebben van Christine Cayol

In Waarom de Chinezen de tijd mee hebben. Hoe tijd je beste vriend kan worden biedt Christine Cayol ons een andere manier om met tijd om te gaan. Hoewel we in het Westen alles steeds sneller doen, lijken we steeds minder tijd te hebben. We hebben het te druk, zowel in ons werk, als in ons hoofd. In plaats van tijdsmanagement hebben we een andere tijdsbeleving nodig.

Bestel jouw exemplaar voor € 20,00 in onze webshop Boekenwereld.com met gratis verzending.


3. Het leven waarvoor je geboren bent van Dan Millman

Het leven waarvoor je geboren bent is een gids op de zoektocht naar je levensbestemming. Op ieders levenspad liggen avontuur en gevaar, plezier en moeilijkheden. Hoe bereik je je levensdoel? Hoe kom je op de top van de berg? Kruipend, klauterend, met omwegen en hindernissen of zonder obstakels?
Bestel jouw exemplaar voor € 19,99 in onze webshop Boekenwereld.com met gratis verzending.


4. Inspirerend Leven Winterboek

Het Inspirerend Leven Winterboek is een heerlijk lees-kijk-doe-en inspiratieboek voor de lange donkere wintermaanden. Het perfecte cadeau voor jezelf of een dierbare vriendin, je zus of je moeder! Je vindt in het Inspirerend Leven Winterboek lekker lange leesverhalen, winterse recepten, tips om het extra gezellig te maken in huis, spelletjes, leuke dingen om te doen, inspirerende quotes en korte verhalen om je te inspireren de winter goed en gezond  door te komen.

Reserveer jouw exemplaar voor € 17,50 in onze webshop Boekenwereld.com met gratis verzending.


5. Puur elkaar grootbrengen van Jolijn Hendriks

Puur elkaar grootbrengen is bedoeld voor iedereen die openstaat voor het kind in zichzelf en het kind om zich heen. Kijken en luisteren naar elkaar vanuit een open ruimte (zonder oordeel) maakt dat we anders zien. Dan ontstaat er een open cirkel van pure ontmoeting, waarin we elkaar kunnen grootbrengen. Dit boek is een pleidooi om écht tijd voor elkaar vrij te maken. We kunnen veel van elkaar leren als we er de tijd voor nemen.

Bestel jouw exemplaar voor € 17,50 in onze webshop Boekenwereld.com.


6. Herstel je hormonen in 10 stappen van Vivianne Reijs

In Herstel je hormonen laat Vivian Reijs je zien hoe je je hormonen in balans krijgt. Met haar platform Viv Online helpt Vivian meer dan 250.000 vrouwen aan een gezonde leefstijl. Een goede hormoonbalans is hierbij cruciaal, vanwege het effect op gewicht, humeur en uiterlijk, maar ook op vruchtbaarheidsproblemen en klachten als PMS, acne en PCOS. In makkelijke stappen leert Vivian vrouwen van alle leeftijden hoe ze hun hormoonbalans herstellen, in elke fase van hun leven. Met praktische voedingsinformatie, recepten en eetplanners. Word fitter, slanker en blijer!

Bestel jouw exemplaar voor € 25,00 in onze webshop Boekenwereld.com met gratis verzending.


7. Happy Life 365 van Kelly Weekers

Happy Life 365 is de no-nonsense denkwijze voor een leuker leven.Aan de hand van thema’s als zelfvertrouwen, gezondheid, vriendschap, werk, social media en relaties leer ik de lezer op een simpele en effectieve manier anders om te gaan met negativiteit, stress en piekeren. Nuchter en met humor, over hoe je zelf geluk creëert door los te laten waar je geen controle over hebt, en de regie te pakken waar het kan. Het leert je wat vaker lak te hebben aan wat een ander van je vindt, wat vaker nee te zeggen tegen dingen waar je een hekel aan hebt, te accepteren dat falen bij het leven hoort en je niet perfect bent of hoeft te zijn. Het laat je werken voor wat je wilt en het laat je stoppen met zeuren over dat wat je niet hebt. Een boek boordevol praktische opdrachten, voorbeelden, stappenplannen, tips, tricks en quotes voor een leuker leven!

Bestel jouw exemplaar voor € 20,99 in onze webshop Boekenwereld.com met gratis verzending.


8. Help me van Marianne Power

Wat gebeurt er als je de adviezen uit de oneindige stapel zelfhulpboeken daadwerkelijk opvolgt? Dat is wat Marianne Power doet als ze genoeg heeft van de sleur. Ze is 36 en haar leven is vooral gevuld met angsten en schulden, haar vrije tijd bestaat uit katers en Netflix-marathons. Ze besluit een jaar lang elke maand te leven volgens een ander zelfhulpboek. Wat zou er gebeuren als ze de zeven eigenschappen van zeer effectieve mensen had? Als ze de Kracht van het Nu echt zou voelen? Als The Secret al haar dromen waar zou maken? Loopt ze dan de man van haar dromen tegen het lijf? Bestel jouw exemplaar voor € 19,99 via Bol.com.


9. Natuurlijk! Langer gezond van Anne Marie Reuzenaar

In Natuurlijk! Langer gezond, het informatieve kookboek van Anne Marie Reuzenaar ontdek je hoe je je genen te slim af kunt zijn en tot op hoge leeftijd gezond kunt blijven. In het 10-stappenplan vind je voedingstips en vele adviezen over het gezond houden van je darmen, het remmen van ontstekingen, hormoonbalans, goed slapen en ontstressen. Daarnaast bespreekt Anne Marie natuurlijke oplossingen bij 25 aandoeningen, zoals blaasontsteking, haaruitval, brandend maagzuur, hoge bloeddruk en botontkalking. Een handig zelfhulp boek, waarbij geen pillen maar voeding en leefstijl worden ingezet als medicijn.

Bestel jouw exemplaar voor € 20,99 in onze webshop Boekenwereld.com met gratis verzending.


10. RENS – Mijn lifestyle guide van Rens Kroes

In RENS – Mijn lifestyle guide neemt ze je mee in haar bewuste, positieve levensstijl. Ze schrijft over hoe haar dagen eruit zien, hoe ze relaxt na een lange dag en hoe ze bewuste keuzes maakt. Naast voeding zijn ook positief denken en ontspanning key factoren in een gebalanceerde levensstijl. Net als voldoende beweging, een fijne woonomgeving en aandacht voor de planeet. RENS – Mijn lifestyle guide is hiervoor een inspiratiegids.

Bestel jouw exemplaar voor € 20,00 in onze webshop Boekenwereld.com met gratis verzending.


Heb jij nog leuke boekentips?

Deel ze hieronder in een reactie.

  •  *
  • Blijf op de hoogte en schrijf je voor de nieuwsbrief van Inspirerend Leven 
    Ontvang elke zondag gratis de nieuwste en populairste artikelen, je daghoroscoop en nog veel meer. Ruim 50.000+ lezers gingen je voor.
  •  *
  •  *
  •  *

Laat een bericht achter