Home Boekentips 10 must-reads die je deze lente wilt lezen (+ gratis verzending)

10 must-reads die je deze lente wilt lezen (+ gratis verzending)

Door Chantal van Veen

Begin dit seizoen goed met een van deze tien boeken. Kruip lekker met je boek op de bank of geniet, wanneer het weer meezit, van de zon in je tuin. Gebruik de actiecode ikleesthuis en bestel jouw exemplaar bij Boekenwereld.com met gratis verzending.

1.  Huidhonger

Dit boek laat de fascinerende en helende werking van aanraking zien en hoe je deze kunt inzetten. Voor jezelf en anderen, bij diverse aandoeningen en voor je algehele welbevinden. Het staat vol praktische tips, oefeningen, voorbeelden van manieren van aanraken en verhalen uit de praktijk. Aanraking helpt je letterlijk en figuurlijk beter in je vel te zitten, het is communicatie die onder je huid gaat.

Bestel jouw exemplaar voor € 22,50 in onze webshop Boekenwereld.com met gratis verzending.


2. Gids voor spiritueel ontwaken

spiritueel ontwaken

Gids voor spiritueel ontwaken beschrijft o.a. de twaalf lagen die je ontwaakte staat bedekken. Elke laag bevat verschillende emoties, pijn, verwondingen en patronen. Denk bijvoorbeeld aan pijnlijke ervaringen die je destijds niet kon verwerken omdat ze te overweldigend waren of emoties die je niet kon doorvoelen omdat ze te heftig en beangstigend waren. Met de hulpmiddelen en inzichten die in dit boek staan kun je deze lagen één voor één opruimen

Bestel jouw exemplaar voor € 24,99 in onze webshop Boekenwereld.com met gratis verzending.


3. Energiekoorden

Denise Linn beschrijft in dit boek hoe wij met onzichtbare energiekoorden met alles en iedereen om ons heen verbonden zijn: mensen, dieren, plaatsen en gebeurtenissen. In dit boek vind je alles over deze energetische verbindingen, hoe je jezelf energetisch beschermt, hoe je je kunt bevrijden van energieslurpende koorden en de ‘goede’ koorden kunt versterken. Zo leer je ruimte te creëren voor het goede in je leven.

Bestel jouw exemplaar voor € 22,50 in onze webshop Boekenwereld.com met gratis verzending.


4. Niksen

In ‘Niksen’ leer je van dé expert hoe jij door nietsdoen creatiever, ontspannen en gezonder wordt. In een wereld die verwacht dat we constant output leveren, is niksen – de kunst van het nietsdoen – moeilijker dan het klinkt. Gelukkig kan niksen altijd én overal, thuis, op je werk en onderweg!

Bestel jouw exemplaar voor € 20,- in onze webshop Boekenwereld.com met gratis verzending.


5. Ontwaken in 5D

In Ontwaken in 5D van Maureen St. Germain helpt zij je de weg door de eerste, tweede, derde en vierde dimensie te vinden om uiteindelijk toegang te krijgen tot 5D. Daarmee krijg je een instrument in handen waarmee je uit oude rollen en patronen kunt stappen. Met oefeningen voor energetische bescherming en speciale meditaties die je bij je hogere zelf brengen.

Bestel jouw exemplaar voor € 25,- in onze webshop Boekenwereld.com met gratis verzending.


6. De weg van de heks

de weg van de heks

Lunadea is een van de bekendste traditionele heksen van Nederland en neemt je in haar boek De weg van de heks mee op het pad van een magisch en intuïtief leven. Voelde jij je altijd al anders dan anderen? Ga je liever de natuur in dan dat je afspreekt met vrienden? En ben je geïnteresseerd in spiritualiteit? Grote kans dat ook jij een heks bent!

Bestel jouw exemplaar voor € 20,- in onze webshop Boekenwereld.com met gratis verzending.


7. Mind body spirit

In Mind Body Spirit van Alberto Villoldo combineert hij de levensprincipes van de sjamanen uit de Amazone met moderne wetenschap en past dit toe op gezondheid. De recepten en praktische geneeswijzen zijn veelbelovend: ze laten je binnen één week al sterker, vitaler en optimistischer voelen. En dat hoeft helemaal niet ingewikkeld te zijn; door bijvoorbeeld groener te eten, zet je je ‘langer leven genen’ al aan!

Bestel jouw exemplaar voor € 24,99 in onze webshop Boekenwereld.com met gratis verzending.


8. Voeding en hormonen

voeding en hormonen

Voeding speelt een cruciale rol als het om onze gezondheid gaat. Met eenvoudige, kleine aanpassingen in je voeding kan je al grote invloed hebben op je hormonen en daarmee op je energieniveau. Het boek bevat volop theorie over voeding en hormonen en 12 nieuwe recepten die laten zien hoe makkelijk en lekker het is om je voeding aan te passen. Zo breng je je hormonen in balans en leg je een gezonde basis voor je algehele gezondheid.

Bestel jouw exemplaar voor € 14,50 in onze webshop Boekenwereld.com met gratis verzending.


9. Relax kids

‘Relax kids’ laat kinderen zien hoe ze op een relaxte en grappige manier kunnen ontspannen. Marneta Viegas heeft bekende sprookjes en kinderversjes omgezet in eenvoudige verhaaltjes en visualisaties. Ze brengen kinderen op een natuurlijke en fijne manier in aanraking met meditatie en ontspanning. Aan het eind van iedere meditatie vind je een affirmatie, waardoor je kind de innerlijke vrede die het zojuist gevonden heeft, kan vasthouden.

Bestel jouw exemplaar voor € 18,99 in onze webshop Boekenwereld.com met gratis verzending.


10. Claim je cyclus

claim je cyclus

Claim je cyclus van Alexandra Pope en Sjanie Wurlitzer is een baanbrekend boek over je menstruatie, hormonen en je maandelijkse cyclus. Het idee dat je altijd maar op een constant niveau moet presteren doet vrouwen geen recht. We hébben nu eenmaal die maandelijkse cyclus en we zíjn iedere maand ongesteld! Er is een andere weg: leven in het ritme van je cyclus

Bestel jouw exemplaar voor € 22,50 in onze webshop Boekenwereld.com.

0 reactie

Lets read | Leestips voor coaches & levenslustigen – Coaching Society | Met aandacht voor jou! 10 juli 2019 - 13:50

[…] En nog deze tips! | Inspirerend Leven […]

Reply

Laat een bericht achter