Inspirerend LevenInspirerend Leven

Don Miguel Ruiz op de bank bij Oprah Winfrey!

Tags acceptatie, bewustzijn, Don Miguel Ruiz, Tolteekse wijsheid
Gepubliceerd op 27 februari 2013.

Zondag 3 maart om 5 uur ‘s middags (Nederlandse tijd) neemt Don Miguial Ruiz, bestseller auteur van onder andere de vier inzichten, plaats op de bank bij Oprah Winfrey in haar show ‘Super Soul Sunday’. Deze aflevering is hier live online te bekijken. 

Oprah gaat in gesprek met bestseller auteur Ruiz over zijn boek De vier inzichten, zijn bijna-doodervaring en hoe hem dit leidde naar een hoger spiritueel bewustzijn.

Over het boek
De vier inzichten, zoals Ruiz die aan ons introduceert, zijn de inmiddels bekende leefregels gebaseerd op oude Tolteekse wijsheid. Ze luiden:

Wees onberispelijk in je woorden
Vat niets persoonlijk op
Ga niet uit van veronderstellingen
Doe altijd je best

Het vijfde inzicht geeft je de mogelijkheid een dieper niveau van bewustzijn te bereiken. Je wordt teruggebracht naar de authenticiteit waarmee we geboren worden en leert jezelf volledig accepteren.

Bekijk hier een voorproefje van de aflevering.

Lees hier een blog van Don Miguel Ruiz op de website van Oprah.

Bekijk hier aankomende zondag de gehele aflevering. De aflevering wordt herhaald op 10 maart om 10 uur ’s ochtends. De uitzending is nog twee weken online te bekijken.  

Over de auteur

logostaand

Gerelateerde boeken

  • Door Peter Meech
    Dit boek neemt je mee naar de mysterieuze wereld van chi kung. In een fascinerend verhaal beschrijft de auteur de eerste zeven jaren van de bijzondere lessen die hij kreeg van een bekende chi kung-meester uit Shanghai. Hij leert hoe hij de mysterieuze levenskracht die chi heet, kan aanwenden. Door de vele wonderlijke gebeurtenissen leert hij verder te kijken dan zijn rationele verstand. Hij krijgt te maken met de uitleg van dromen, met telepathische uitwisselingen tussen hemzelf...

Er zijn geen reacties

Reageer

Geef een reactie

Je bent niet ingelogd. Je kunt hier inloggen

*


6 + acht =

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

InspirerendLeven.nl maakt gebruik van cookies. Lees hier meer over cookies.